30 Aralık 2012 Pazar

Yılbaşı Gecesi Nereye Gidilir ?

Şüphesiz her yılbaşı gecesi olduğu gibi bugün de bazılarınız işi son dakikaya bıraktı, ne olacaksa o an olsun dediniz, kiminiz son anda eken arkadaşlarınız yüzünden, kiminiz kararsızlığınızdan, kiminiz de üşengeçliğinizden, ama "ben yine de yılbaşını evde geçiremem arkadaş, bir yere gitmem lazım" diyorsanız hala güzel şanslarınız var :)

NEW YEAR'S EVE: A FACTORY NIGHT - BEYKOZ


Yılbaşı günü geldi çattı ve işte That's Group'un özenle tasarladığı Fabrika gecesi;

Klasik yılbaşı konseptinden ve mekanlarından sıyrılıp, şu ana kadar hiç yaşamadığınız bir gece yaşatmak için Beykoz’daki devasa fabrikayı tam bir festival alanına çeviriyorlar.

3 yıldır yapılan toplam 60 That's Your Home Party 'de setleriyle eğlence alışkanlıklarını değiştiren ve That's markasının müzik karakterini oturtan 4 That's DJ'inin Back to Back performansları,
Türkiye’nin ilk dans müzik radyosu Radio 2019’un kuruculuğunu yaparak, ülkemizde dans müziğinin ve underground kültürünün yayılması için en önemli adımlardan birini atmış olan MURAT UNCUOĞLU, Dünyaca ünlü Alman plak sirketi Get Physical sanatcısı ve Murat Uncuoğlu ile birlikte Teknikal Rotation isimli plak şirketinin de önemli DJ'i ALİCAN YÜKSEL, Burn dj residency ve Movida Corona dj yarışmalarının Türkiye finalistlerinden geleceğin en önemli DJ'lerinden biri olarak gösterilen EMRE ARISEV, Eski bir fabrikayı tam bir hayal dünyasına dönüştürecekler.

Lineup

Emre Arısev : 20:00-21:30
Alican Yüksel : 21:30-23:00
That's All Sound : 23:00-02:00
Murat Uncuoğlu : 02:00-04:00

Fabrika: 1950' lilerden kalma tarihi bir atmosferde 3 alandan oluşan 3500 metrekarelik dev bir alan hayal edin. İçine de 360 derece sahnenin kurulduğu dev bir görsel yapı düşünün. İşte böyle bir ortamda gece boyunca çok özel oyunların sizin için hazırlandığı, farklı kareografi ve showların atmosferi unutulmaz hale getirdiğini hayal edin!

İşte 31 Aralık gecesi kimselere söz vermemeniz için başlıca sebepler:

Toplam 6 bar , özel shot barlar ve bir çok damak zevkine uygun Food Court alanı ile gece boyunca tüm katılımcılar dans etmenin yanı sıra gecenin keyfini her alanda çıkaracak!
Kurulacak dev yılbaşı ağacında herkes için hediyeler ama bazı şanslı katılımcılar içinse çok özel fırsatlar da o gece sizleri bekliyor olacak!

*Gece boyunca ulaşım için shuttle hizmeti olacaktır.

Takip için: twitter.com/thatsgroup
Bilet için: 0532 387 8436



ICE BAR NEW YEAR PARTY - MASLAK

2012’yi 31 Aralık gecesi donduruyoruz! Can Group aracılığıyla BUZZ gibi bir yılbaşı geçirmeye hazır olun. Farklı etkinliklerle misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatan ICEBAR ISTANBUL mekana ismini veren buzlu alan haricinde Sıcacık bir Club & Lounge alanı ile ‘Sıcak ve Soğuk’ duyguları buluşturuyor. Ice Bar'da sizlere sıra dışı bir gece vadediliyor. Sizi hayatınız boyunca unutamayacağınız yerli & yabancı içkinin, ışık gösterilerinin, sürpriz hediyelerin olduğu bir yılbaşı gecesine davet ediyorlar!

Maslak Icebar:

Maslak’taki Windowist Tower’da açılan Icebar, farklı bir deneyim sunuyor. İlk olarak 20 yıl önce Icehotel’le işe başlayan ekip, 10 yıldır da Icebar’ı dünyanın farklı şehirlerine taşıyor. Icebar by Icehotel konsepti franchisesistemiyle çalışıyor. Tamamen buzdan bir oda olarak inşa edilen Icebar’daki buzlar, Kuzey Kutup dairesinin 120 mil kuzeyinden, İsveç’in Jukkasjarvi bölgesindeki Torne Nehri’den sağlanıyor. Buz kütleleri, İstanbul’a tırlarla getirildi. Her yıl farklı konseptlerle misafirlerini ağırlayan barın bu yılki teması ise Kuzeyin İzleri…

Ulaşım:

İtü-Ayazağa metro istasyonu windowist çıkışından sonra 5 metre mesafedeki
Windowist/Gezistanbul'un alt katı

-Özel kıyafetlerle icebar da eğlence
-Buzdan bardaklarda özel kokteyller
-Ödüllü çekiliş
-Geceye özel dj performansları

Kapı Açılış: 22.30

Dönüş için saat 02.00de başlayarak sabaha kadar Beşiktaş-Taksim shuttle servisi olacaktır.

Biletler tükenmeden bu müthiş geceye yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Bilet: 125 tl (sınırsız alkol)

Line Up:

Sinan Cankat
Loop & Roll
Mete Benli

Bilet / İletişim :

0539 341 44 78
0532 581 08 77
0532 253 39 79

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.